AV. NEVİN BURCU KABAN

Kurucu Avukat

Kurucu Avukat 2005 yılında Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra ailesinin Cumhuriyetin ilk yıllarından bu yana yaşadığı ve kendisinin ise tüm hayatının geçmiş olduğu Beykoz ilçesinde avukatlık faaliyetlerine başlamıştır. Özellikle gayrimenkul, miras ve aile hukuku alanında stajını tamamlayarak 2006 senesinin son aylarında avukatlık mesleğine profesyonel anlamda ilk adımı atmıştır. Meslek hayatının başlangıcından bu güne İstanbul Barosuna kayıtlı olarak avukatlık mesleğini yürüten Av. Nevin Burcu Kaban, 2008-2018 yılları arasında Beykoz Kaymakamlığı Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Üyeliği yapmış; eş zamanlı olarak Beykoz Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliğindeki görevlerine devam etmiştir. Yine Beykoz Bölgesindeki Sivil Toplum Kuruluşlarında yıllarca görev yapan kurucu avukatımız Nevin Burcu Kaban 2008-2010 yılları arasında da İstanbul Barosu Beykoz Bölge Temsilciliği faaliyetlerini yürütmüştür. Ayrıca Beykoz Kaymakamlığı İnsan Hakları Nezaret ve Karakolları Denetleme görevini de üstlenmiştir. Kendisi aynı zamanda 2007 senesinden bu yana Adalet Bakanlığı 3. Sınıf Noterlik Belgesine de sahip olup, ileriki dönemlerde Beykoz Bölgesinde Noterlik yapmayı da hedeflemektedir. 

Tüm bu başarılarının yanı sıra Adalet Bakanlığının bünyesinde “Hukuk Bilirkişisi” ünvanı ile Yerel Mahkemelerde bilirkişilik de yapmaktadır. Halen Kemerburgaz Üniversitesi Özel Hukuk Alanı’nda “Uluslararası Ticaret Hukuku” yüksek lisansı yapan Nevin Burcu Kaban’ın tez çalışmaları ise hala devam etmektedir. Tüm bunların yanı sıra İstanbul Barosu CMK sertifikası ile Avrupa İnsan Hakları sertifikasını almaya hak kazanmış olan Av. Nevin Burcu Kaban, gerek Beykoz’da gerekse ülke çapında adli yardım dosyalarında da faaliyetlerine devam etmektedir.

Av. Nevin Burcu Kaban özellikle boşanma davası avukatlığı ve gayrimenkul davaları başta olmak üzere, 2B arazileri hakkındaki mevzuat ve uygulamaları, Kadastro Hukuku, Miras Hukuku, İcra-İflas Hukuku, İş Hukuku, Tazminat Hukuku, Kira Hukuku ile Ticaret Hukuku alanlarında kendini yetiştirerek ve geliştirerek birçok ulusal ve uluslararası şirkete de hukuki danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. Ayrıca çok iyi derecede İngilizce ve orta düzeyde Almanca bilmektedir. Kendisi evli ve iki çocuk annesidir. 


Yol Tarifi